Retourtermijn: 14 dagen
 Verzendkosten: Nederland € 4,95 - Duitsland en België € 6,95
 Hulp of Informatie? 0547 389 894 

Klanten Service


Bestellen

Bestellen van uw favoriet Riverdale produkten gaat heel gemakkelijk in deze Riverdale Webshop van De Serbonnerie. We hebben de Riverdale Woonaccessoires overzichtelijk ingedeeld in toepasselijke categorieën, waardoor het voor u gemakkelijk is om een overzicht te krijgen van de produkten waar uw voorkeur naar uit gaat.
Heeft u gevonden wat u zocht, dan kunt u gemakkelijk overgaan tot bestellen van het artikel door op de knop "bestellen" te drukken. Op dat moment komt u direct in een scherm met een overzicht van uw bestelling. Hier kunt u vervolgens de keuze maken om verder te winkelen of om uw bestelling af te rekenen. Kiest u voor deze laatste optie, dan komt u in het daadwerkelijke afrekenscherm. Hier heeft u de keuze om direct in te loggen of om, indien u voor de eerste keer bij ons bestelt, uw Naam en Adresgegevens in te vullen.
In dit scherm kiest u ook uw voorkeur voor de verzendwijze en de betaalwijze en blijft u graag op de hoogte van nieuwe artikelen of aanbiedingen in onze Riverdale Webshop, dan kunt u zich in dit scherm ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, welke u maximaal 1x per week ontvangt.

Snelle Verzending

Na plaatsing van uw bestelling zal De Serbonnerie er voor zorg dragen dat de verzending van uw bestelling direct zal plaats vinden. Alle, in deze Riverdale Webshop geplaatste producten hebben wij in onze Riverdale Winkel in Nijverdal voorradig en daardoor kunnen wij direct na uw bestelling de verzending ter hand nemen. Bestellingen die in het weekend (zaterdag en zondag) worden gedaan, zullen we op maandag verzenden. De verzendkosten voor nederland zijn € 4,95 en voor Belgie en Duitsland € 8,95. Bij aankopen boven € 50,- worden geen verzendkosten berekend en krijgt u uw bestelling gratis thuisbezorgd.

Retourneren

Geheel conform de wet 'kopen op afstand' hanteren wij het principe dat de aan u geleverde Riverdale produkten, welke u middels deze webshop heeft besteld, onderhevig zijn aan een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode van 14 dagen heeft u de gelegenheid om te beslissen of u de bestelling wilt behouden of toch maar liever ongedaan wilt maken. Deze termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling.
Tijdens deze termijn zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U kunt het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Serbonnerie retourneren, conform de door Serbonnerie verstrekte redelijke en duidelijke instructies. De verzendkosten van de retourzending komen voor uw eigen rekening en wij dienen uw retourzending uiterlijk 20 dagen nadat u onze levering heeft ontvangen terug in huis te hebben.
Uw retour kunt u vervolgens goed verpakt en voldoende gefrankeerd verzenden aan:
Serbonnerie,
Oude Postweg 27
7495SB Ambt Delden.
Niet of onvoldoende gefrankeerde poststukken kunnen en zullen we niet accepteren en de daaruit ontstane gevolgen zullen dan ook geheel ter uwer laste komen. In het geval van een erkend gebrek aan het retour gezonden artikel zullen we u uiteraard de kosten van het terug zenden geheel vergoeden.

AfterPay

Met acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor serbonnerie.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een acceptgiro van AfterPay ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij serbonnerie.nl betalen met een acceptgiro tot een bedrag van € 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor het betalen via Afterpay wordt € 0,99 in rekening gebracht.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website